Bu Blogda Ara

24 Mayıs 2008 Cumartesi

Neml Suresi Ve Işinlanma

KURAN-I KERİMDE:biz size bu kitapta her şeyden mesel getirdik....

biz bu misalleri herkese veriyoruz onu alimlerden başkası akıl sır erdirmez...buyruğuyla dikkatimizi çeken rabbimiz,acaba birgün gelipte insanın enerji tipi bir yolculuk yapacağını,ve mesafe kat edeceğini kuran da örneksemiş midir?
Henüz sırrı keşfedilemeyen kuran ilmlerinden bir ilm..dikkatimize sunulur.
BELKIS hazretlerinin bir lahzada yemen'den filistin'e getirilen köşkü...dikkatlerimize sunulur.

neml suresi38-(süleyman)dedi:ey ileri gelenler,onun köşkü kendilerinin bana müslüman olarak gelmelerinden evvel,hanginiz bana getirir.

39-cin'den bir ifrit:sen makamından kalkmadan ben köşkü sana getiririm.ben bu kuvvete malikim;dedi.

40-nezdinde kitabtan bir ilim bulunan (insan) ben,dedi.o nu sana göz kapağın sana dönmeden (gözünü yumup açmadan)evvel getiririm. derken (süleyman)köşkü yanında durur bir halde gördü.

Allah(c.c.) CİNLERE GÖKLERE ÇIKIŞI YASAKLARKEN İNSANI BUNDAN MUAF TUTMUŞ,4 UNSURDA YOLCULUĞU İNSANIN DAHİLİNE VERMİŞTİR.
1-TOPRAK 2- SU 3-HAVA 4- ATEŞ
BU4 UNSUR İNSANA AÇIK BIRAKILMIŞ TOPRAK TA KARA ARÇLARIYLA, SUDA DENİZ ALTI VE GEMİLERLE HAVADA UÇAK İLE İNSAN MESAFE KATETMİŞ ,GERİYE BİRTEK ATEŞ(ENERJİ,IŞIN )TİPİ YOLCULUK KALMIŞTIR.

ATEŞ YOLCULUKLARI AYNI ZAMANDA CİNLERİN DOĞAL YOL TEKNOLOJİSİDİR.ÇÜNKÜ ONLARIN ENERJİ YAPISINA BAĞLI OLARAK,DİĞER CANLI YARATIKLARI(HAYVAN,BİTKİ,YİYECEK VB.) İLE BÜTÜN EŞYALARI(ARAÇ,GEREÇLERİ)BU ATEŞ(ENERJİ DOĞASINDANDIR.

EĞER BİZİMDE MADDİ BİR UZAY GEMİMİZ OLSAYDI VE BU IŞIK HIZINA EREBİLSEYDİ OZAMAN MADDE KAYDINDAN ÇIKIP ENERJİ KAYDINA GEÇECEK (ATEŞ)TİPİ BİR GEMİMİZ OLACAKTI.ELEKTROMAGNETİK HER YOLCULUK BİR BİNEK8TAŞIT9İÇERMEKTEDİR.
BU YAZDIKLARIM İNSANIN HAYAL GÜZÜNÜ ZORLAYAN KAVRAMLAR.
TIPKI BUNDAN 1 ASIR ÖNCE İNSANLARA DESEYDİK Kİ.ARABALAR ATSIZ GİDECEK..HAYALGÜCÜ BİLE YETERSİZ GELECEKTİ.
BU GÜN ANLIYORUZ Kİ DÜNÜN HAYALİ BUGÜNÜN GERÇEĞİDİR.

Alinti ile Cevapla

Hiç yorum yok: