Bu Blogda Ara

24 Mayıs 2008 Cumartesi

Gusül Abdesti Ve Metafizik Açiklamasi(negatif Enerji)

Gerek rüya yolu ile ,gerek birleşme sırasında düşünülen şeyler hat safhada negatif enerji ve negatif düşünceler yayar. iyi ve kötü düşünce yapılan fiil le birlikte açığa çıkar.
MÜ MİNİN NİYETİ AMELİNDEN HAYIRLIDIR. hadisiyle peygamberimiz niyet ve düşünceye dikkat çeker.
fiziksel yasalar gereği bu dünyada zıt kutuplar birbirini çeker ken,ruhsal dünyada benzer kutuplar birbirini çeker.
arz çekimine tabi varlıkların örneğin kuşların kanatlarını aqçıp yükselmesi ve kapamaları halinde arz'a düşmeleri(inmeleri )neyse...
arş çekimine tabi olan meleklerinde kanatlarını açarak arş çekimine karşı koyup arza inmeler ve kapatarakta arş'a düşmeleri sema' ya uçmaları odur.
biraz geniş anlamdadüşünürsek hadislerde verilen diğer bilgiler örneğin..kökleri yukarıda dalları aşağıda olan cennet ağaçları...mahşerde kurulan mizanın aşağı değil yukarı basması...vb.gibi örnekler..
böyle bir fizik yasaları gerği zıtlar değil benzerler birbirini çekerek etkileşirler.
bu manada zikir,ibadet gibi işlerde meşgul olan bir insanın melekleri cezbetmesi ve etrafını kuşatması neyse,
nefse yönelik istek ve amellerde bulunan (hannas)insanın da cin ve şeytanları cezbedip etrafını kuşatması o dur.
işte böyle bir negatiflik etrafımızda ki negatifliği çekerek cezbederek(uğursuzluk)dediğimiz birtakım işlerin aksi yönde gitmesine sebep olur.

ÖFKE ŞEYTANDANDIR,ÖFKELENEN ABDEST ALSIN.(hadis)
gerek öfke ,gerek gusül gerektiren hallerede,etrafımıza birikaen ve bizi baştanaşağıya sarıp kuşatan bu negatif enerjiyi atmanın en iyi yolu sudur. bildiğimiz gibi suyun negatif enerjiyi polarize etme özelliği vardır. bu yüksek düzeyde ki negatif enerjiden hembedenimizi(biyolojik) hemde gönlümüzü(psikolojik) temizlemek amacıyla gusul abdesti alınarak hem imanımızı yapar(taat)hemde suyun polarize etme özelliğinden faydalanarak negatif enerjiden arınırız. su bulunmadı zaman bu işlem elektriği topraklama yöntemi olan teyemmüm abdestiyle (negatif enerjinin ,toprağa aktarılmasıyla)yapılr.gusül abdestinde vücut baştan, ayak ucuna kadar hernoktası iğne ucu kadar kuru yer kalmamacasına yıkanır.bize göre noktasal bir kuruluk bir anlam ifade etmeyebilir kavramaya biliriz.
oysa böyle bir noktasal bir yerin kuru(negatif)kalması demek, kuranda bildirilen' her mesammata nüfuz edebilen cinlerin nefsle etkileşmesi demektir.

BİZ CİN'LERİ NAR-I SEMUM DAN (her mesammata 'mini uzay aralığına ,atom un kuant yapısına enerji alanlarına girebilen' nüfuz edebilen;nar-ı semum dan;yakıcı,zehirleyici bir ateşten(radyasyon yüklü gama ışını) YARATTIK. HİCR suresi :ayet;27

böyle noktasal bir aralıktan giriş geçiş yapabilen cinin,ilk karar kılacağı ye insan beynidir. böylece diğer uzuvlarada elektriksel impuls lar yardımıyla etki edebilecektir.(vesvese,halüsünasyon,ses ,ağrı ve sinirsel rahatsızlıklar gibi...)böyle bir etkiyi de (enerji,nar)doğası gereği bir tür kısa devre sonucu nöron aktivitesi üzerinde baskı uygulayacak ve insanı etkileyerek yaratılış amacından uzaklaştıracaktır.

EY CİN TOPLULUĞU İNSANLARIN ÇOĞUNU HÜKMÜNÜZ ALTINA ALDINIZ. ENAM SURESİ 128


(Allah(c.c.) ENDOĞRUSUNU BİLİR)

KİŞSEL YAZIMDIR.HATALAR NEFSİME AİTTİR.İSABET EDERSE RABBİMDEN DİR

1 yorum:

Adsız dedi ki...

yazdıklarınızın yuzde 90 doğru yaşayan biri olarak biliyorum. Ama insanlar bundan habersiz ve ne yazık ki açıklayan uyaran doğru durust bir din alimi bile yok . Bilimsel açıdan rus bilim adamı Dr.Kirlian nın çekmiş olduğu canlı cansız varlıkların enerji tayfı resimlerini de koyarsanız daha güzel açıklamış olursunuz.