Bu Blogda Ara

24 Mayıs 2008 Cumartesi

MELEKLER


Meleklere iman! İmanın dört şartından ikincisidir. Allah'a iman ettikten sonra O vericiden ulaklık yapan ve tüm alemlerin oparatörleri olan, takyondan yapılmış, maddeleşemeyen (ama hologram olarak maddemsi görüntü veren), ışıktan hızlı, maddeden eksi yönde yüzmilyarlarca ton ağır (soyut kütledir), matris oluşturan (Saf-safiyyun vb.) ya da TEK olduğunda kanat sayısı artan bir NUR (sonsuz özenerji ) yaratıklarıdır.

Allah'ın onurlu kullarıdır ve nefsleri yoktur, sürekli ibadet-zikir halindedirler. Çünkü kendilerinde sürekli artan NUR (Ennoorgy) denen sonsuz özenerjiyi ya mültikopya olarak, ya kanat sayısı olarak, ya dev bir cüsse olarak veya sürekli ZİKREDEREK vermeye çalışırlar, yani dışarı vermeye çalışırlar.

Her insana sayısız melek verilmiştir. (Bir tek hücrenizde dahi bu yönetim vardır). Ayrıca kameraman (Kiramen) melek çifti ve küçükken bizi koruyan özel melekler vb. Dört büyük melek (C-A-M-İ) ve Arş taşıyıcıları (Kerrubi) vb bütün bunlara iman etmemiz istenmektedir.

Örneğin, mikrorganizmaların gözleri yoktur, birbirlerini MELEK (Müekkel meleği) aracılığıyla tanır. Akyuvar gider düşmanını bulur, veya tersi.

Hiç yorum yok: