Bu Blogda Ara

24 Mayıs 2008 Cumartesi

Elektrik Alan - Manyetik Alan


Allah nice kavmi öldürüp diriltmiştir. Yıldırım yani KONDANSATÖR SIRRIDIR bu. Hatırlarsanız, demiştim ki, 180-220 volt cereyan biri çarpar öldürür ama yüzmilyonlarca volt elektrik bize etki etmez. Biz KONDANSATÖR PLAKALARI gibi YALITKAN ve/veya etkilenmeden GEÇİREN oluruz. Eğer öyle bir şey olsaydı yani o İLAHİ yıldırım (RA'D) bizi öldürseydi kesinlikle Philadelphia Deneyi tayfaları anında kömür olurdu ve Bermuda Üçgeni olaylarında kimse geleceğe ışınlanamazdı. Herkes kebap gibi kızarırdı.

Bakara 55: Ve bir vakit: "Ey Musa, biz Allah'ı açıkça görmedikçe, senin sözüne kesinlikle inanmayacağız." dediniz. Bunun üzerine sizi o yıldırım yakalayıverdi; siz de bakakalmıştınız.

Bakara 56: Sonra şükredesiniz diye sizi ölümünüzden sonra yine dirilttik.

İşte bu ayet: KONDANSATÖR sırrıdır. Kondansatör plakalarını hatırlayınız. Bir de fizik bilgilerinizi anımsayınız. PLAKALAR SAKİN, BAYGINDIR ama ölmezler. Daha doğrusu GEÇİCİ ölmektedirler. Kur'an'ın derinliklerinde her buluş ve bulgunun mutlaka ÖNCEDEN verilmiş kodları vardır. Philadelphia Deneyi, Bakara 55-56 ayetlerin bir İSBATI olarak yapılmıştır. Dev bobinlerden ÇELİK bir gemiye, mesela Bağdat kentinin bir yıllık tüm elektriği verilmiştir. Gemi burada kondansatörün mahfazası (Case, kasa) durumundadır. İnsanlar da bu yıldırımın geçtiği kondansatör plaketleridir. ÖLÜYORLAR önce, fakat elektrik akımı yalıtımlı olarak onları öldürmeden geçiyor. Amaç manyetik alan oluşturmaktır (Her elektrik alanı, otomatikman bir manyetik DİK alan kuşatır). İşte ELEKTRİK ALAN SİZİ ÖLDÜRÜRKEN; MANYETİK ALAN ise YENİDEN YAŞAMA İADE EDİYOR. O zaman Philadelphia’lı tayfalar ÖLMÜYOR. Ama bazen aylarca ehli KEHF gibi DONUP KALIYORLAR (Onları görsen ÖLÜ SANIRSIN ayeti). Sonra kendilerine geliyorlar...

Gemi BÜTÜNÜYLE KONDANSATÖR DURUMUNDA, doğadaki yıldırımlar öyle değildir. Doğadaki yıldırımlar TOPRAKLAMALIDIR. Yani topraktan çıkar ve buluta düşer. Ama biz onu sanki buluttan düşüyormuş gibi görürüz. J-K-L-M deneylerimizde biz hep kondansatör kullandık, yani TOPRAKLAMA HİÇ YAPMADIK (Zaten denizde topraklama olmaz. Deneyi yaptığımız kutuplar da zaten BUZ >>> SU olduğundan sorun yoktu).

Filmlerde görmüşsündür: Country arabalarının dev tekerlekleri vardır, atlar çeker. Hızlanırken önce normal olarak ileri dönen tekerlekler, belli bir hıza erişince GERİ DÖNMEYE başlar. Öyle görürüz. Tekerlekler GERİ dönmekte, fakat at arabası İLERİ gitmektedir. Yanlış hangisi acaba? Bunu belki fark etmiş olanınız vardır. Hızlı dönen tekerlek gibi düşünürseniz, TOPRAKTAN çıkarak, FAZA doğru gitmektedir. Zaten akımın yönü gerek elektrikte ve/veya manyetik akılarda TEK YÖNLÜDÜR. S kutbundan çıkan (emisyon) akılar N kutbuna (absorbe) yol alırlar. Şimşek iki bulutun ters yüklü olması nedeniyle gerilim farkını şerrare biçiminde (ark/kıvılcım) atmasıdır. Ama yıldırım ŞİMŞEK değildir. TOPRAK ve FAZ arasında giden şimşeğe yıldırım demekteyiz.

Hiç yorum yok: