Bu Blogda Ara

5 Ekim 2009 Pazartesi

HER ŞEYİN ÖNCE VE SONRA YAZILMASI:


HER ŞEYİN ÖNCE VE SONRA YAZILMASI:

Al-i İmran- 5 “Ne yerde, ne de gökte hiçbir şey Allah’a gizli kalmaz.”

Evrende her şeyin dalgalar halinde yayıldığı ve hiçbir olayın yok olmadığı keşfedilmiştir. Her olay meydana gelmeden önce de, meydana geldikten sonra da yazılmaktadır.

Önce kader kalemiyle yazılıma örnek olarak canlı olan her şeyin bir çekirdekten oluştuğunu göz önüne alırsak DNA kodlarını gösterebiliriz. Sonraki yazılım ise yine her canlının çekirdegindeki genetik kodların gelecek kuşaklara aktarılmasını örnek gösterebiliriz.

Diğer yanda evrendeki her olay Levh-i Mahfuz denilen korunmuş levhalarda önceden yazılmış olduğu gibi, her olay evrenin enerji okyanusunda oluşturduğu dalgalar nedeniyle asla yok olmamaktadır.

İnsanın ve canlıların hafıza kayıtları, varlıkların akaşik kayıtları, hatta bitkilerin dahi bir çesit bilinç ve hafızaya sahip olduğunun belirlenmesi her şeyin gerek önceden yazılı olduğu ve gerekse olay olduktan sonra çesitli biçimlerde kayıtlandığını ortaya koyuyor.

Bu kayıtların çagdas örnekleri olarak gelişen bilgisayar teknolojisinin örneklerini gösterebiliriz.

Özetle yaşamımızın her anı kayıt altına alınmakta olup bu kayıtlar bize ölüm anımızda bir anda gösterilmektedir. Hatta bir çok parapsikolojik deneyimde ölüm tehlikesi durumunda kişinin tüm hayatının bir film şeridi halinde gözünün önünden akıp gittiği bildirilmektedir.

Ahiret planında ise bu kayıtların iyi yada kötü sonucundandan kurtuluş yoktur. Hiçbir canlının yaptığı güzel işler boşuna gitmeyeceği gibi, yapılan kötülükler de yapanın yanına kar kalmayacaktır. Her şey mutlak bir adalet ile dengelenecektir.

Hiç yorum yok: