Bu Blogda Ara

7 Eylül 2013 Cumartesi

DNA Tamir/Ledün İlmi

Muhakkak, bu frekanslar sık incelenerek, analizlerle tespit edilir. Belgelenir. Burada kullanılması gereken hertz miktarları Kurandan işaretlerle gösterilmektedir. Ledünna kelimesinin açılımı Esmalarla şu şekildedir
DNA VE LEDÜN İLMİ
 
DNA tamirinde kullanılan 528 hertzlik müzik dosyalarını nette sıkça bulabilirsiniz. Bunlar genelde yabancı sitelerde mevcuttur. Youtube girip, DNA tamir anahtar sözcükle aratma yaparsanız bu ses videoları hemen sıra halinde listelenir. Bu ses kayıtlarının hepsi 528 hertzdir.
 
Kasas 57. Ayette:
— Ledünna ve lakinne eksere-hum (لَّدُنَّا وَلَكِنَّ أَكْثَرَهُمْ) sözcüklerinde Ledünna kelimesi Arapça dilinde dahi DNA olarak geçmektedir. Lam harfi dışında kalan dal-nun-elif harfleri DNA kelimesini doğrulamaktadır. Ledünna sözcüğünün ebcedi değeri 85 eder. 85 sayısını DNA ile ilgili sorguladığımızda, bu çalışmalarda 85 hertz açıkça görülmektedir. Ledünna, Ledün İlmi. Ekseriya sözünü ise ebcedi olarak hesapladığımızda, 531 sayısı karşımıza çıkmaktadır. Ekseriya "daha fazla" anlamına gelmektedir. DNA ile ilgili yüksek hertzi burada açıklıyor. DNA tamiri için kullanılan 528 hertzden 3 derece fazla.
 
Kuran burada 528 olan hertzin hatalı olduğunu ve aslının 531 hertz olması gerektiğini Ayette de görüldüğü üzere açık işaretlerle göstermektedir. Ayet onların çoğu bilmezler diyerek tamamlanıyor!
 
Muhakkak, bu frekanslar sık incelenerek, analizlerle tespit edilir. Belgelenir. Burada kullanılması gereken hertz miktarları Kurandan işaretlerle gösterilmektedir. Ledünna kelimesinin açılımı Esmalarla şu şekildedir:
 
— Rahman Rahim Melik Aziz Kerim Evvel Nur Cebbar
 
Bu açılım; gerek Ledün ilmi gerekse DNA tamir yüksek oktavı olarak kullanılabilir.
 
Mahmut Hoş
Şifacılığın Sırları adlı eserden alıntıdır

Hiç yorum yok: